Tuncelideki patlama

Tuncelideki patlama -Tuncelide askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma er Fatih Küçüktercinin Denizlinin Tavas ilçesindeki evinde yas var


DENİZLİ (A.A) - Tuncelide askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma er Fatih Küçüktercinin (23) Denizlinin Tavas ilçesindeki evinde yas var
     Küçüktercinin şehit olduğu haberi, Tavas ilçesi Yaka Mahallesinde yaşayan annesi Nermin Büyükterciye, Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, Garnizon Komutanı Yaşar Oğuz Yılmaz ile Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay tarafından iletildi. Şehidin evine ve etraftaki evlere Türk bayrakları asıldı.
     Askerliğinin bitmesine yaklaşık 1,5 ay kala şehit olan Büyüktercinin ailesiyle 10 gün önce telefonda görüştüğü, iyi olduğunu belirttiği öğrenildi. 5 kardeş oldukları öğrenilen şehidin babası Tahir Küçüktercinin birkaç yıl önce hayatını kaybettiği bildirildi.
     Şehit haberini alan mahalle sakinleri aileye taziye ziyaretinde bulundu.
     Öte yandan ilçede toplanan bir grup genç, Şehitler ölmez, vatan bölünmez şeklinde sloganlar atarak çarşı meydanına yürüdü.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Mustafa Dermencioğlu / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Tuncelideki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER