Turgut Özal Tıp Merkezinde 2 yoğun

Turgut Özal Tıp Merkezinde 2 yoğun bakım ünitesi daha açıldı


MALATYA (A.A) - İnönü Üniversitesi Turgut Özel Tıp Merkezinde Acil Ara Yoğun Bakım ve Dahili Yoğun Bakım ünitelerinin açılışı yapıldı.
     Açılışa, İnönü Üniversitesi rektör yardımcıları Prof. Dr. İsmail Özdemir, Prof. Dr. Asım Künkül, Prof. Dr. Yusuf Türköz, İl Sağlık Müdürü Dr. Nail Umay, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, başhekim yardımcıları ile akademik ve idari personel katıldı.
     Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezindeki açılışta konuşan Umay, Tıp Merkezinin her geçen gün daha da başarılı hizmetlere imza attığını belirterek, Bölgesine kaliteli sağlık hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olan ve bunu başarmış, bir şekilde yoluna devam eden bir merkeze sahip olmanın gururunu yaşamaktayız dedi.
     Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan da Malatyanın, bölgenin ve ülkenin ihtiyaçlarını gözeterek yatırım yapan bir ekip olduklarını ifade etti. Turgut Özal Tıp Merkezinin sunulan kaliteli sağlık hizmetleriyle marka değeri olan, nitelikli işler yapan bir hastane konumunda olduğunu vurgulayan Aslan, kendilerine destek veren başkan İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Turgut Özal Tıp Merkezinde 2 yoğun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER