Turizm Haftası

Turizm Haftası -Antalya Valisi Altıparmak: -"Turizm Danışma ve Çağrı Merkezi Alo 179 Turizm Hattı ile Antalyada 7 gün 24 saat İngilizce, Rusça ve Almanca dillerinde yerli ve yabancı turistlere karşılaştıkları her türlü sorunun


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Turizm Danışma ve Çağrı Merkezinin "Alo 179 Turizm Hattı" ile Antalyada tatilini geçiren turistlere 7 gün 24 saat hizmet vermeye devam ettiğini bildirdi.
     Vali Altıparmak, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Antalyanın sahip olduğu doğal güzellikleri, iklimi, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle "turizmin başkenti" haline geldiğini kaydetti.
     Turizm Haftasının il genelinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanacağını belirten Altıparmak, bu yılki etkinliklere toplumun tüm kesimlerinin katılımını sağlamayı hedeflediklerini vurguladı. Vali Altıparmak, turizme hayat veren kültürel değerler ve doğal güzelliklerin yakından tanınması için geziler, paneller, doğanın ve çevrenin temiz tutulmasına yönelik kampanyalar düzenleneceğini ifade etti.
     Altıparmak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Turizm Haftasındaki kutlamaların, turizm sektörünün ülke ekonomisindeki öneminin vurgulanması ve ülkemizin dış ülkelerdeki olumlu imajının sağlanması için, yurttaşlarımıza ve turizm sektörüyle yakın ilişkisi olan tüm bireylerdeki turizm bilincinin pekiştirilmesi bakımından büyük önem arz ettiğini düşünmekteyim. Ülkemizin beklentilerine cevap verecek sektörün başarısı için, yurttaşlarımızın, sektörü olumsuz yönde etkileyecek ve ülkemiz hakkında olumsuz imaj doğuracak hiçbir olumsuzluğa kesinlikle meydan vermemeleri gerekmektedir. Turizm Danışma ve Çağrı Merkezi Alo 179 Turizm Hattı ile Antalyada 7 gün 24 saat İngilizce, Rusça ve Almanca dillerinde yerli ve yabancı turistlere karşılaştıkları her türlü sorunun çözümünde yardımcı olarak hizmet vermeye devam etmektedir."
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER