Turizm Haftası

Turizm Haftası -Sivas Kültür ve Turizm Müdürü Pürlü, hafta dolayısıyla yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi


SİVAS (A.A) - İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Turizm Haftası dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.
     Pürlü, müdürlük binasından düzenlediği basın toplantısında, 15-22 Nisan Turizm Haftasının çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.
     Etkinlikler kapsamında 12-14 Nisanda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Sivas Fotoğraf Sanatçıları Derneği işbirliğinde foto safari düzenleneceğini belirten Pürlü, 12 Nisanda Sivas merkezde, 13 Nisanda Kangal ve Divriği ilçelerinde, 14 Nisanda da Güründe fotoğraf çekiminin yapılacağını bildirdi.
     Etkinliğe, 15 yaş üzerindekilerin başvurabileceğini ifade eden Pürlü, "Müracaatlar, yarın Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde kurulacak standa yapılacak. Etkinlik sonunda seçilen fotoğraflar, 15 Nisan Pazartesi günü saat 10.00da Atatürk Kültür Merkezi Güzel Sanatlar Galerisinde sergilenecek ve katılımcılara teşekkür belgesi verilecek. İlimizin farklı gözlerle görülmesi benim için çok önemli" diye konuştu.
     Pürlü, hafta dolayısıyla kütüphaneden en çok faydalanan kişilerin ödüllendirileceğini ve yemek yarışması düzenleneceğini de söyledi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER