Turizm Haftası

Turizm Haftası -Manisa Valisi Daşöz: "Kalkınma Ajansı destekli ihaleler sonrasında şehir içerisinde büyük tanıtım atağı olacak"


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Kalkınma Ajansı destekli ihaleler sonrası kentte önemli bir tanıtım atağına geçileceğini belirtti.
     37. Turizm Haftası dolayısıyla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.
     İl Kültür Ve Turizm Müdürü Erdinç Karakösenin anıta çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
     Törenin ardından Karaköse, Vali Halil İbrahim Daşözü ziyaret etti.
     Daşöz, turizmin herkesin kendi çapında katkı sağlayabileceği yegane konu olduğunu, birer turizm elçisi olarak her bireyin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğine işaret etti.
     Stratejik Turizm Eylem Planının büyük ölçüde tamamlandığını, turizm seferberliğine sivil toplum kuruluşları ve özel sektörden de destek beklediklerini belirten Daşöz, "Kalkınma Ajansı destekli ihaleler sonrasında şehir içerisinde büyük tanıtım atağı olacak. Ayrıca kırsal turizm ayağında yapılacak çeşitli çalışmalar var. Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen projeyle Spil Dağı ile ilişkili olarak 100 dönümlük arazi üzerinde havacılık sporları merkezi yapılacak" dedi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Tolga Albay

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER