Türk Eğitim Sen Anamur Temsilcisi Taşdemir:

Türk Eğitim Sen Anamur Temsilcisi Taşdemir: Her veli çocuğunun okula başlama yaşını seçebilmelidir


MERSİN (A.A) - Türk Eğitim Sen Anamur Temsilcisi Harun Taşdemir, Her veli çocuğunun okula başlama yaşını seçebilmelidir dedi.
     Taşdemir, sendikanın öğretmenevinde düzenlediği 7. Geleneksel Kaynaşma Yemeğinde yaptığı konuşmada, 4+4+4 eğitim sisteminin öğretmenleri mağdur ettiğini öne sürdü.
     Sendika olarak ana sınıfının zorunlu olmasını ve sistemin 1+5+3+4 şekline getirilmesini istediklerini belirten Taşdemir, şunları kaydetti:
     Şu anda ana sınıfı isteğe bağlı. Öğretmenlerimizin yaşadığı mağduriyet branş değişiklikleri ile giderilmeye çalışılsa da bu mağduriyetler devam etmekte. Okula başlama yaşının erkene alınması, zorunlu olması doğru değil. Her veli çocuğunun okula başlama yaşını seçebilmeli.
     Öğretmenlere yapılan saldırıları kınadıklarını ifade eden Taşdemir, Öğretmenlerimizin huzurlu bir ortamda eğitim yapmasını istiyoruz. Yurdumuzun terör belasından bir an önce kurtulmasını diliyoruz diye konuştu.
     Törenin sonunda emekli olan sendika üyesi öğretmen Emine Nesrin Kadiroğluna Harun Taşdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından plaket verildi.
    
     Muhabir: Tahsin Ünlü / Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Türk Eğitim Sen Anamur Temsilcisi Taşdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER