Türk Kızılayından evi yanan aileye yardım

Türk Kızılayından evi yanan aileye yardım -Düzcede, yangında evini kaybeden aileye gıda ve eşya yardımı yapıldı


DÜZCE (A.A) - Türk Kızılayı Batı Karadeniz Afet Yönetim ve Lojistik Merkezi Müdürlüğü ekipleri, yangında evini kaybeden aileye gıda ve eşya yardımında bulundu.
     Merkeze bağlı Günbaşı köyünde oturan Faruk ve Nevin Bekar çiftini ziyaret eden ekipler, aileye yatak, battaniye, yastık, elektrikli soba ve gıda yardımlarından oluşan yardım malzemelerini ulaştırdı.
     Türk Kızılayı görevlisi Selin Sertoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, evi yanan ailenin kendilerine başvurması üzerine hemen harekete geçtiklerini söyledi.
     Aileye acil müdahalede kullanılan yatak, yastık, battaniye ve mutfak seti yardımı yaptıklarını aktaran Sertoğlu, Ailemize elimizden gelen yardımı yapacağız. Malzemelerimizi ailemize teslim ettik. Tekrar geçmiş olsun diliyoruz dedi.
     Nevin Bekar ise iki çocukla sokakta kaldıklarını, çok mağdur olduklarını belirterek, yardımlarına ilk koşanın Türk Kızılayı olduğunu anlattı.
     Faruk Bekar da Türk Kızılayının her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, Allah razı olsun. Devletimizden de yardım bekliyorum. Üzgünüz şeklinde konuştu.
     Günbaşı köyünde, dört gün önce henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangının rüzgarın etkisiyle büyümesi sonucu, Bekar ailesine ait ev kullanılamaz hale gelmiş, ahırda bulunan 5 büyükbaş hayvan ise telef olmuştu.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Türk Kızılayından evi yanan aileye yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER