Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanlığı seçimine

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanlığı seçimine doğru -Yüksel Girgin, yeniden aday olacağını açıkladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Türk Kızılayı Derneği Eskişehir Şubesinde, 16 Şubatta gerçekleştirilecek seçimde mevcut Şube Başkanı Yüksel Girgin, yeniden aday olacağını açıkladı.
     Girgin, Şube Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, göreve seçildikleri 2010 yılından itibaren Türk Kızılayı Eskişehir Şubesini daha iyi bir stratejide, daha büyük hedefler taşıyan bir konuma getirdiklerini bildirdi.
     2012 yılından beri gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatan Girgin, şöyle konuştu:
     Ülkemizde ilk kez bünyemizde gönüllü ve üstün yetenekleri katılımcılardan oluşturduğumuz afet operasyon birimi ile halkımızın afetlere hazırlıkta ve müdahalede duyarlı gücünü şekillendirmiş olup, depremden sele, yol kapanmadan, arama kurtarma çalışmalarına destek olmaya kadar 60dan fazla operasyonda 16 binden fazla vatandaşımıza yardım etmiş olup, şehrimizi afet çalışmalarına hazırlamada önemli bir adım atmış bulunuyoruz. Kadın kolları çalışmalarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlardan, yeni doğum yapmış annelere, maddi sıkıntılı çocuklarımızdan, yalnızlığına arkadaş olduğumuz yaşlılarımıza olmak üzere 500den fazla vatandaşımıza yardım iletti. 5 binden fazla kişiye ilk yardım eğitimleri verdik. Türk Kızılayı halkımızın verdiği destekle her geçen gün gücüne güç katmaktadır. Bu doğrultuda geleceğimize ışık tutacak seçim tarihimiz 16 Şubat 2013te sahip olduğumuz enerjiye güç katacak daha önemli projeler hedefinde, Eskişehirin benliğinde rolü olan her liderimizin takdiri ile bu heyecanlı ve şerefli görev için başkan adaylığımı açıklıyorum.
    
     Muhabir: Yıldız Gündoğmuş
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Başkanlığı seçimine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER