Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Karsta düzenlenen etkinlikler kapsamında şehit polis memurları için mevlit okutuldu


KARS (A.A) - Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karsta düzenlenen etkinlikler kapsamında şehit polis memurları için mevlit okutuldu.
     Program kapsamında Vali Eyüp Tepe, emniyet müdür yardımcıları ve polis memurları, Kars Garnizon Şehirliğindeki şehit mezarlarına kırmızı beyaz karanfil bırakarak dua okudu.
     Vali Tepe, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bugünler sayesinde farkındalık sağladıklarını belirterek, etkinlikler kapsamında şehit mezarlarını ziyaret ettiklerini söyledi.
     Etkinliklerin ana gayesinin toplumda farkındalığı sağlamak olduğuna değinen Tepe, Bu sayede kurumsal motivasyon da artıyor. Karşı tarafta muhatap olunan vatandaşlarımız açısından da değerlendirme ve muhasebe yapma imkanı da sağlamış oluyor dedi.
     Vali Tepe, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve emniyet personeli, buradaki programın ardından Evliya Camisinde düzenlenen mevlide katıldı.
     Kuran-ı Kerim tilavetinin okunduğu mevlidin ardından vatandaşlara şeker dağıtıldı.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER