Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü -Antalya Valisi Altıparmak: -Zor ve zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutl


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, polisin zor ve onurlu görevi büyük bir özveriyle, insan sevgisiyle yerine getirdiğini bildirdi.
     Altıparmak, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında polis teşkilatının kanun hakimiyetini sağlama ve suçlularla mücadele gibi önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, polis teşkilatının yıl dönümünü kutladı.
     Polis teşkilatının 168 yıldır toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis ettiğini ve Türk milletinin tüm bireylerinin gönlünde hak ettiği yeri aldığını ifade eden Altıparmak, turizmin başkenti Antalyada da güvenlik kuvvetlerinin özverili şekilde görevini yerine getirdiğini bildirdi.
     Gerek Antalya halkının gerekse yerli ve yabancı tatilcilerin can ile mal güvenlikleri sağlanırken insan hak ve özgürlüklerine azami ölçüde saygı gösterilmesi ve tüm bireylere bu konuda gereken güvenin verilmesi gerektiğini vurgulayan Altıparmak, mesajında şu görüşlere yer verdi:
     Emniyet teşkilatımız, polis-halk işbirliğini sağlayarak ve bireylerde gereken güveni tesis ederek, yerine getirdikleri bu görevlerini, bundan böyle de milletinden aldığı güç ve destekle, başarıyla yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum. Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünde, zor ve zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarımızın gününü kutluyorum. Aile bireyleriyle sağlık, huzur ve mutluluklar temenni ediyorum.
     Vali Altıparmak, vatanı ve milleti uğruna canlarını veren tüm emniyet mensuplarına da Allahtan rahmet diledi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER