Türk Telekomdan BESOB üyelerine fiber optik

Türk Telekomdan BESOB üyelerine fiber optik altyapı desteği -BESOB üyelerine sağlıklı, kesintisiz ve sürekli haberleşme hizmeti sunulması için fiber optik kablo sistemi kurulmasını öngören protokol imzalandı


BURSA (A.A) - Türk Telekom ile Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) arasında üyelere modern iletişim altyapısı sağlanması amacıyla protokol imzalandı.
     Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanı Mehmet Ali Akarca, odada düzenlenen törende, dünya standartlarında iletişim sundukları yenilikçi teknolojiler ve altyapı ile BESOB bölgesindeki şirketlerin zorlu pazar koşullarında daha güçlü hale gelmelerini sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.
     Akarca, tüm bireysel ve kurumsal müşterilerinin, telekomünikasyon alanında dünya standartlarında modern ve kaliteli iletişim hizmetlerine ulaşmalarını hedeflediklerini dile getirerek, şöyle konuştu:
     "Hedefimize ulaşmak için yatırımlarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. BESOB ile imzaladığımız iş birliğiyle bu bölgede faaliyet gösterecek esnaf ve sanatkarlara iletişimde hız ve verim kazandırmayı amaçlıyoruz. Böylelikle müşterilerimizin rekabet güçlerini daha da artırabilmelerinde önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz. Hayata değer katan yeni ürün ve hizmetler sunmak için yatırımlarımız devam edecek."
     BESOB Başkanı Arif Tak ise Kestel Çataltepede yapımı süren BESOB Büyük Sanayi Sitesinin ilk etabının tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, protokolün bu site için önemli bir altyapı oluşturacağını anlattı.
     Daha sonra protokol, Akarca ile Tak tarafından imza altına alındı.
     Protokolle esnaf ve sanatkarın haberleşme hizmetlerini sağlıklı, kesintisiz ve sürekli almasının sağlanması ve bu kapsamda firmalara fiber optik kablo altyapısı üzerinden gelişmiş hizmetler sunulması hedefleniyor.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Türk Telekomdan BESOB üyelerine fiber optik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER