1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: -"AK Parti iktidarı, bu güzel günü, gerilimin, kavganın ve şiddetin adı olmaktan çıkarmış, çalışanlarımızın eşiyle, çocuğuyla birlik beraberlik içinde bir bayram


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti iktidarının, 1 Mayısı gerilimin, kavganın ve şiddetin adı olmaktan çıkardığını, çalışanların eşiyle, çocuğuyla birlik beraberlik içinde bir bayram havası ortamında kutladığı bir gün haline getirdiğini bildirdi.
     Saraçoğlu,1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, 1 Mayısın, AK Parti Hükümeti tarafından tatil ilan edildiğini belirtti.
     Hükümetin, işçinin, emekçinin hakkını vermek için var gücüyle çalıştığını ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     "AK Parti iktidarı, bu güzel günü, gerilimin, kavganın ve şiddetin adı olmaktan çıkarmış, çalışanlarımızın eşiyle, çocuğuyla birlik beraberlik içinde bir bayram havası ortamında kutladığı gün haline getirmiştir. Tüm sendikalarımızla, işçi ve işveren kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, geçmişteki acı tecrübelerin yaşanmaması için hep birlikte ortak akılla hareket ederek bu güzel bayramı coşku ve sevinçle kutlamalıyız. Hassas bir süreçten geçtiğimiz şu dönemde provokasyonlara karşı dikkatli olmalıyız. Sorunlarımızı, isteklerimizi ve dileklerimizi demokratik kurallar ve yasalar çerçevesinde dile getirmeye özen göstermeliyiz."
     Saraçoğlu, açıklamasında, bütün işçilerin 1 Mayısını kutladı.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER