Türk Telekom, başarılı sporcularını ödüllendirdi

Türk Telekom, başarılı sporcularını ödüllendirdi -İl Müdürü Erhan Kaya: Türk Telekom, sporun altyapısına yaptığı yatırımlarla 10 yılda 30 bini aşkın genç sporcunun yetişmesini sağladı


ESKİŞEHİR (A.A) - Türk Telekom İl Müdürü Erhan Kaya, Eskişehir Türk Telekom Spor Kulübünün başarılı sporcularını ödüllendirdi.
     Türk Telekom İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaya, bir restoranda düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, spor kulübünün, yüzme, su altı hokeyi, triatlon ve masa tenisinde faaliyet gösterdiğini belirtti.
     Kaya, yüzme ve su altı hokeyi dallarında dereceler elde eden başarılı sporcular, milli sporcu ve yüzme antrenörü Furkan Kızılkaya ile sporcuların ailelerine teşekkür ederek, şunları kaydetti:
     Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun etkisinden hareket eden Türk Telekom, sporun altyapısına yaptığı yatırımlarla 10 yılda 30 bini aşkın genç sporcunun yetişmesini sağladı. Halen 45 ilde, 46 spor kulübüyle basketboldan eskrime, atletizmden kayak ve tenise 27 branşta 4 binden fazla sporcuyu destekliyor. Bu sporcuların arasında milli takıma seçilme başarısını göstererek, Türkiyeyi yurt dışında temsil eden ve çeşitli derecelerle gurur kaynağı olan yüzlerce genç de bulunuyor.
     Eskişehir Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Erhan Altuntaş da su altı hokeyi takımının, Orta Doğu Teknik Üniversitesinde yapılan Türkiye Şampiyonasında dördüncü olduğunu, 13-14 Nisanda Sakaryada düzenlenecek olan Türkiye Su Altı Hokeyi Büyükler Şampiyonası ve milli takım seçmesine de 13 sporcuyla katılacağını bildirdi.
     Türkiye Şampiyonasında hedeflerinin birincilik olduğunu açıklayan Altuntaş, aynı zamanda milli takıma da sporcular kazandırmak istediklerini belirtti.
     Kulübün yüzme antrenörü Kızılkaya ise sporcuların başarılarından bahsederek, Kulübümüzde bulunan 30 lisanslı yüzücümüz, okullar arası düzenlenen yarışmalarda büyük başarı gösterdi. 20 sporcumuz, ilk üç derecede yer alarak madalya kazandı. Ayrıca sporcularımızdan Emre Şenyerin 50 metre sırtüstü yüzmede 31.10 saniye, 400 metre serbest yüzmede ise 4.51 saniye ile Eskişehir rekorlarını kırarak, 18-19-20 Nisanda Marmariste gerçekleştirilecek Türkiye Yüzme Şampiyonasında, Türkiyenin en iyi ilk on beş sporcusu arasında Eskişehiri ve Eskişehir Türk Telekom Spor Kulübünü başarıyla temsil edecektir açıklamasını yaptı.
     Programa, Kayanın konuşmaların ardından çeşitli hediyelerle ödüllendirdiği sporcuların aileleri de katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Türk Telekom, başarılı sporcularını ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER