Türk Yıldızları, Samsunda gösteri yapacak

Türk Yıldızları, Samsunda gösteri yapacak -19 Mayıs gençlik haftası kapsamında kente gelen akrobasi ekibini, geçen yıl eğitim uçuşu sırasında şehit olan Türk Yıldızları pilotu Yüzbaşı Ümit Özerin ailesi karşıladı (Fotoğ


SAMSUN (A.A) - 19 Mayıs gençlik haftası kapsamında Samsuna gelen Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları ekibini, geçen yıl eğitim uçuşu sırasında şehit olan Türk Yıldızları pilotu Yüzbaşı Ümit Özerin ailesi karşıladı.
     19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Samsunda gösteri yapacak akrobasi ekibini Çarşamba Havalimanında, şehit pilot yüzbaşı Ümit Özerin babası Adem Özer, ağabeyi başçavuş Uğur Özer ve kardeşi Murat Özer ile çocukluk arkadaşı Serkan Kaya karşıladı.
     Duygusal anların yaşandığı karşılama töreninde ekip üyesi pilotlar, Özer ailesiyle sohbet etti.
     Baba Adem Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekibi karşılarken büyük bir heyecan yaşadığını belirterek, "Şehit oğlumun arkadaşları buraya gelerek bizi çok memnun etti. Bu vatana feda ettiğimiz oğlumuzun arkadaşları Türkün, özgürlüğün, barışın imzasını göklere atan çelik kanatlarımızdır. Hepsine Allah sağlık versin" dedi.
     Samsun semalarında deneme uçuşları yapan Türk Yıldızları, 19 Mayıs Pazar günü Doğuparkta gösteri sunacak.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Türk Yıldızları, Samsunda gösteri yapacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER