Türk

Türk-İş Tokat İl Temsilcisi Yılmaz: -Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın Turhal Şeker Fabrikasının satış kararını durdurduğu, bizlere yazılı olarak bildirildi


TOKAT (A.A) - Türk-İş Tokat İl Temsilcisi Mehmet Elvan Yılmaz, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın Turhal Şeker Fabrikasının satış kararını durdurduğu, bizlere yazılı olarak bildirildi dedi.
     Yılmaz, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK) tarafından Turhal Şeker Fabrikasının da aralarında bulunduğu 10 şeker fabrikasının satış kararının iptal edildiğini söyledi.
     Geçtiğimiz günlerde sevindirici bir haber aldıklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğanın Turhal Şeker Fabrikasının satış kararını durdurduğu, bizlere yazılı olarak bildirildi. Biliyorsunuz satış kararı ÖYKdaydı. ÖYKnın 9 Ekim 2012 tarih ve 2012/151 kararıyla bu satış iptal edilmiştir. Biz bu satışın durdurulmasından dolayı sayın Başbakanımız Erdoğana, siyasi parti temsilcilerimize, sivil toplum örgütlerimize teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki sürecin işleyişiyle ilgili sayın Başbakanımız Erdoğan ile görüşülecek. İnşallah memleketimiz lehine sonuç çıkar.
    
     Muhabir: Zehra Aydın / Ömer Fansa
     Yayıncı: Ahmet Ekici

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER