Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Tarsus Belediyesinin Los Angeles Sparkstan kadrosuna kattığı Jones, takımla çalışmalara başladı


MERSİN (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediyesinin geçtiğimiz günlerde Los Angeles Sparksdan kadrosuna dahil ettiği Delisha Milton Jones, takımla birlikte çalışmalara başladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Medicalpark Tarsus Hastanesinde sağlık kontrolünden geçen Jones, daha sonra ilçedeki antrenmanlara katılmaya başladı.
     Kulübün Genel Menajeri Melahat Aydın, açıklamada, 14 sezondur WNBAde oynayan Jonesun 1.86 metre boyunda olduğunu belirtti.
     Jonesin 11 yıl Euroleaguede oynadığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:
     Delisha Milton-Jones Lavezzini, Ekaterinburg, Spartak, Brno ve Ros Casares formalarını giydi. 2011-12 sezonunda Çek Cumhuriyetinin USK Praha takımıyla Euroleaguede 11 maçta, 29.2 dakika, 14.2 sayı, 7.4 ribaund ve 2.0 asist ortalamasıyla oynadı. Bu sezon Los Angeles Sparks takımında ise, 21 maçta, 9.9 sayı, 4.8 ribaund ve 1.4 asist istatistiğiyle başarılı bir performans sergiledi. Jones, Amerika Milli Takımı ile olimpiyatlar ve dünya şampiyonalarında ikişer kez altın madalya kazandı, üç kez de WNBA All Star karmasına seçildi. Geçmişi bu kadar başarılarla dolu olan oyuncunun, takımımıza da çok önemli katkılar sağlayacağına eminiz.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER