Türkiye Kamu

Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri Demirci: -Devletin verdiği görevle, milletine hizmet eden kamu çalışanlarının yaşadığı sıkıntılar, her geçen gün katlanarak artmaktadır


SAMSUN (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri Ahmet Demirci, Devletin verdiği görevle, milletine hizmet eden kamu çalışanlarının yaşadığı sıkıntılar, her geçen gün katlanarak artmaktadır dedi.
     Türkiye Kamu-Sen tarafından organize edilen Hakkımızı istiyoruz Samsun mitingi, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.
     Samsunun yanı sıra, Amasya, Çorum, Giresun, Ordu ve Sinoptan çok sayıda Türkiye Kamu-Sen üyesinin katıldığı mitingde konuşan Demirci, son günlerde başta eğitim ve sağlık sektöründe çalışanlar olmak üzere kamu görevlilerine yönelik şiddet ve saldırıları ibretle izlediklerini söyledi.
     Demirci, kamu hizmetlerini vatandaşa adil ve eşit şekilde sunmakla görevli kamu çalışanlarına yapılan saldırıları şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.
     Millete kamu hizmeti sunan çalışanların sorunlarının vahim bir hal aldığını savunan Demirci, şunları kaydetti:
     Memurumuzun gelecekle ilgili endişeli bekleyişine, her türlü belirsizlik ve umutsuzluğuna son vermek için başlattığımız mücadelede milletçe ellerimizi, gönüllerimizi, saflarımızı ve seslerimiz birleştirdik. Devletin verdiği görevle, milletine hizmet eden kamu çalışanlarının yaşadığı sıkıntılar, her geçen gün katlanarak artmaktadır. Bizler bugün yetkililerin, üzerine düşen sorumluğu yerine getirmesi için tek taraflı uygulamalardan vazgeçerek, tabanın sesine kulak vermesi adına alanlardayız.
     Demirci, yaşanan daha birçok sorunun çözümü adına herkesi geleceğine sahip çıkmaya davet ettiklerini de kaydetti.
     Miting boyunca alandakilere çorba ikram edildi. Katılımcılar, mitingin ardından olaysız dağıldı.
     (EDİ-İSM-RİN)

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER