İBB Futbol Şube Sorumlusu Dizar:

İBB Futbol Şube Sorumlusu Dizar: Arzumuz, Eskişehirden puan ya da puanlarla dönmek -Sıkıntılı bir kadro yapısına sahibiz ancak bunların hiçbirisi mazeret değil


İSTANBUL (A.A) - Spor Toto Süper Final Avrupa Ligi Grubu 4. hafta maçında Sivassporu deplasmanda 2-1 yenerek grubunda liderliğe yükselen İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarınki Eskişehir deplasmanından da puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirspor deplasmanından da puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyledi. Dizar, deplasmanda 2-1 kazandıkları Sivasspor karşılaşmasıyla birlikte grupta liderliğe yükseldiklerini ancak henüz her şeyin bitmediğini belirterek, Lideriz ancak bu liderliğe herkes ortak. Hiçbir şey net değil. Çok önemli maçlar var şu anda. Eskişehirde Eskişehirsporla oynayacağız. Zorluk derecesi yüksek bir maç. Umarım keyifli bir maç olur ve arzu ettiğimiz şekilde döneriz. Arzumuz Eskişehirden puan ya da puanlarla dönmek şeklinde konuştu.
     Takımda sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığına vurgu yapan Dizar, buna karşın sahaya 11 kişi çıkacaklarını ve mazeretlerin arkasına sığınamayacaklarını belirtti. Dizar, Sıkıntılı bir kadro yapısına sahibiz. Ancak bunların hiçbirisi mazeret değil. Uzun lig maratonunda herkes zaman zaman bunu yaşadı diye konuştu.
     Kamil Dizar, Sivasspor karşılaşmasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Mahmut Tekdemirin yanı sıra, sakatlıkları süren Can Arat, Zayette, Cesario ve kaleci Hasagicin sakatlıkları nedeniyle Eskişehirspor maçında forma giyemeyeceklerini de sözlerine ekledi.
     (ES-ÇET-KAF)
<< Önceki Haber İBB Futbol Şube Sorumlusu Dizar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER