Türkiye Kamu

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Bacıoğlu: -2012 yılı gerek Türkiye gerekse dünyada yaşanan olaylarla hatırlamak istemeyeceğimiz bir yıl oldu


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, 2012nin Türkiye ve dünyada yaşanan olaylarla hatırlamak istemeyecekleri bir yıl olduğunu bildirdi.
     Bacıoğlu, yaptığı basın açıklamasında, sendika olarak kamu çalışanlarının haklarını savunduklarını söyledi.
     Dünyada 2012de olumsuzluklar yaşandığını ifade eden Bacıoğlu, şunları kaydetti:
     Yakın coğrafyamızda, dil, din, kültür ve tarih birliğimiz bulunan ülkelerde başlatılan iç çatışmalar, Irakta bir türlü dinmek bilmeyen kan ve gözyaşı, Kerkük, Doğu Türkistan, Arakan, Filistin ve Afganistanda oluk oluk akıtılan Türk ve Müslüman kanı, ülkemiz dışından yüreğimize işleyen acılarıydı. 2012 yılı gerek Türkiye gerekse dünyada yaşanan olaylarla hatırlamak istemeyeceğimiz bir yıl oldu.
     Bacıoğlu, sendikalarının 420 bin üyeye ulaştığını belirterek, Mücadeleyle, acılarla, kayıplarla ve mutluluklarla geçen bir yılı geride bıraktık. Mücadelesi ile değerlerine sahip çıkan bir sendika olarak grevli, toplu sözleşmeli, siyasete katılma hakkını da içeren, refaha kavuşmuş ve geleceğe umutla bakan bir Türkiye istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: İdris Köle
     Yayıncı: Erdinç Aksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER