Tuzla Belediyesi, 7 üniversitenin katılımıyla çalışma

Tuzla Belediyesi, 7 üniversitenin katılımıyla çalışma grubu kuracak


İSTANBUL (A.A) - Tuzla Belediyesi, 7 üniversite ile imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde Tuzla Kent Konseyi bünyesinde üniversite yöneticileri ve öğrencilerinin katılımıyla çalışma grubu kurulmasını kararlaştırdı.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediyenin sosyal tesislerinde düzenlenen toplantıya İstanbul Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Süleyman Şah Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi ve Gedik Üniversitesi yöneticileri ve öğrenci kulüplerinin temsilcileri katıldı.
     Toplantıda konuşan Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Harun Oğuzhan, Tuzla Belediyesinin üniversiteler ve öğrenci kulüplerine destek sunmaya hazır olduğunu belirtti.
     Tuzla Kent Konseyinde üniversite yöneticilerinin katılımıyla çalışma grubu kurulmasını teklif eden Oğuzhan, şunları kaydetti:
     Tuzla, üniversitelerimizin üreteceği, destekleyeceği projelerle daima bir adım önde olacak. Oluşturacağımız çalışma gruplarımızla sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri artırarak katkı sağlayacağımızı ümit ediyoruz. Belediye başkanımız ve rektörlerimizin katılımıyla dünyada ilk olma özelliği taşıyan bu işbirliğini hakkıyla yerine getireceğiz. Üniversiteleriyle adeta Eğitim Kenti olan Tuzla, yapılan işbirliğiyle birçok uluslararası projeyi, organizasyonu gerçekleştireceği inancındayız.
     Toplantıda, Tuzla Kent Konseyinde üniversitelerin yönetici temsilcilerinden oluşan bir çalışma grubu kurulması, www.tuzlakultursanat.org web adresinde üniversiteleri ve etkinliklerini tanıtan sayfa hazırlanması ve üniversitelerin ziyaret edilmesi kararı alındı.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Tuzla Belediyesi, 7 üniversitenin katılımıyla çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER