Ü Rektörü Prof. Dr. Saraçtan Siirt

Ü Rektörü Prof. Dr. Saraçtan Siirt Üniversitesine ziyaret


SİİRT (A.A) - Dicle Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç başkanlığındaki bir heyet Siirt Üniversitesini ziyaret etti.
     Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, beraberinde Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kankal, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sait Yücel, Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Berrin Ziyadanoğulları, Tıp Fakültesi Biyoistatistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yusuf Çelik ve Doç. Dr. Fatma Çelik ile Siirte gelen Saraç, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğullarını ziyaret etti.
     Prof. Dr. Ziyadanoğullarının makamında gerçekleşen görüşmede, Prof. Dr. Saraç, ziyareti Siirt Üniversitesinde önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan rektörlük seçimlerinde desteklerini belirtmek, deneyimlerini aktarmak için gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Saraç, Siirt Üniversitesine yönelik olumlu bakış açısına sahip olduklarını ifade ederek, üniversite olarak Siirt Üniversitesinin gelişimi adına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
     Görüşmede daha sonra üniversiteler arası yapılacak olan işbirlikleri, lisans ve lisansüstü programlar konuşuldu.
    
     Muhabir: Zekeriya Güneş / Sema Kaplan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Ü Rektörü Prof. Dr. Saraçtan Siirt Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER