Üç Adalara GATABdan ilaçlama

Üç Adalara GATABdan ilaçlama -Doğal ortama zarar vermeyen bakanlık onaylı ilaçlar kullanan GATAB vektör mücadele ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin beğeniyle ziyaret ettiği Üç Adaları ilaçladı


ANTALYA (A.A) - Doğal ortama zarar vermeyen bakanlık onaylı ilaçlar kullanan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB) vektör mücadele ekipleri, yerli ve yabancı turistlerin beğeniyle ziyaret ettiği Üç Adaları ilaçladı.
     GATAB ekipleri, sinek ve zararlı böceklere yönelik ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle yaz aylarında çoğalan sinek ve zararlı böceklerle etkin şekilde mücadele için GATAB Vektör Mücadele ekipleri düzenli şekilde doğal ortama zarar vermeyen bakanlık onaylı ilaçlar kullanıyor.
     Dalış turizminin yanı sıra tekne turları için de önemli merkezlerden biri olan Üç Adalar, GATAB ilaçlama ekiplerince ilaçlanarak hijyenik bir ortama kavuşturuldu.
     GATAB Vektör Mücadele ekipleri Göynük, Kemer, Çamyuva, Tekirova ve Adrasan sınırları içerisindeki yerlerin yanı sıra Alo GATAB hattına (8141111) gelen şikayetler de değerlendiriyor.
     İlaçlama faaliyetlerinin düzenli olarak devam ettirileceğini belirten Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras, Üç Adalar sadece bölge turizmi için değil, ülke turizmi için büyük önem taşıyor. Bu yüzden GATAB ilaçlama ekiplerimiz oluşabilecek sinek ve haşerelere karşı Üç Adalar bölgesinde kapsamlı bir ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. Üç Adaların hijyenik olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Üç Adalara GATABdan ilaçlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER