UEDAŞ Açık Kapı Toplantıları başlatıyor

UEDAŞ Açık Kapı Toplantıları başlatıyor -Projeyle UEDAŞ aboneleri, randevu alma gereği duymadan her perşembe 09.30-13.00 saatleri arasında sorunlarını doğrudan UEDAŞ Genel Müdürü İslamoğluna iletebilecek


BURSA (A.A) - Güney Marmara Bölgesinde 2,5 milyona yakın müşterisi bulunan, Türkiyenin 4. büyük enerji dağıtım firması Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş (UEDAŞ), Bursadaki abonelerinin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek amacıyla Açık Kapı Toplantıları başlatıyor.
     Projeyle UEDAŞ aboneleri, randevu alma gereği duymadan her perşembe 09.30-13.00 saatleri arasında sorunlarını doğrudan UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğluna iletebilecek.
     İslamoğlu, yazılı açıklamasında, Bursanın çok hızlı büyüyen bir kent olduğunu ve her geçen yıl aldığı göç miktarının arttığını belirtti.
     UEDAŞ olarak bir yandan eski altyapı üzerinde iyileştirme çalışmalarını sürdürürken diğer yanda yeni gelişmekte olan bölgelere altyapı kurulumu yaptıklarını anlatan İslamoğlu, Bu çerçevede UEDAŞ olarak birinci önceliğimiz, vatandaşımızın mağdur olmadan gerekli hizmeti alması. Bunun için tüm sistemlerimizi yeniliyoruz. Kent merkezinde ve ilçelerde sürekli olarak çalışmalarımız sürüyor dedi.
     İslamoğlu, Bursada bu yıl 150 milyon TLye yakın bir yatırım yapacaklarını kaydederek, şöyle devam etti:
     Dağıtım sistemini verimli çalıştırabilmek için altyapıyı iyileştirmeliyiz. Bu sayede kayıp-kaçak oranlarımız da azalacak. Tüm bu altyapı yatırımlarının yanı sıra vatandaşlarımızın sorunlarını da ilk elden takip etmeye çalışıyoruz. Bu çerçevede Açık Kapı Toplantıları organize ettik. Bu toplantılarda vatandaşlarımız benimle birebir görüşerek sorunlarını paylaşabilecekler. Tek yapmaları gereken her perşembe Merinosta bulunan UEDAŞ Genel Müdürlüğüne gelmek. Burada 09.30-13.30 saatleri arasında vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulacağız.
    
     Muhabir: Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber UEDAŞ Açık Kapı Toplantıları başlatıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER