UEFA heyeti, Bursa Atatürk Stadyumunu inceledi

UEFA heyeti, Bursa Atatürk Stadyumunu inceledi -Bursaspor İkinci Başkanı Bölükbaşı: Öncelikli hedefimiz Kups takımı karşısında oynayacağımız iki mücadeleden de güzel bir şekilde ayrılıp adımızı Play-Off turuna yazdırabilmek


BURSA (A.A) - Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, UEFA Avrupa Ligine ilişkin, Öncelikli hedefimiz Kups takımı karşısında oynayacağımız iki mücadeleden de güzel bir şekilde ayrılıp adımızı Play-Off turuna yazdırabilmek dedi.
     UEFA Avrupa Ligi 3üncü Ön Eleme Turu müsabakası öncesi UEFA yetkilileri Bursa Atatürk Stadyumunda incelemelerde bulundu. UEFA Stadyum Direktörü Eğitmeni Nicholaus Marshall, UEFA Stadyum Direktörü Henry Gregoire, UEFA Stadyum TV ve Lojistik Müdürü David Ferrero saha zemini, soyunma odaları, basın çalışma alanları ve tribünlerde incelemelerde bulundular.
     Bölükbaşının yanı sıra yeşil-beyazlı kulübün Genel Müdür Vekili İsmail Özdemir ve Stadyum Müdürü Varol Çorapçıgilin hazır bulunduğu ziyarette, UEFA yetkilileri stadyum için tam not verdi.
    
     -Stadyum kriterlere uygun-
    
     Bölükbaşı incelemenin ardından, UEFA karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak stadyumun, UEFAnın istediği kriterlere uygun olduğunun belirtti.
     Üç yılır Avrupa kupalarında mücadele ettiklerini dile getiren Bölükbaşı, Stadımızı incelemeye gelen UEFA yetkilileri ile tekrar bir araya geldik. UEFAnın yeni sezon için birtakım değişiklikleri var. Bu değişikliklerle ilgili yetkililer bize bilgiler verdi. Konu ile ilgili olan personelimiz de bu toplantıda yer aldı. Daha sonra stadyumu gezen heyet üyeleri, zaten Bursa Atatürk Stadının UEFA kriterlerine uygun olduğunu söylediler ve stadyumumuzu çok beğendiklerini ifade ettiler diye konuştu.
    
     -Avantaj için gidiyoruz-
    
     Fin ekibi Kups Kuopio ile yapacakları UEFA 3. Ön Eleme Turu ilk maçı için yarın özel uçakla Finlandiyanın Kuopio kentine gideceklerini belirten Bölükbaşı, şöyle devam etti:
     Her iki maçtan da güzel sonuçlar alarak, turu geçen takım olacağımıza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz Kups takımı karşısında oynayacağımız iki mücadeleden de güzel bir şekilde ayrılıp adımızı Play-Off turuna yazdırabilmek. UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında oynamak camiamız adına farklı bir heyecan. Bu heyecan olmazsa zaten başarı da gelmez. Şu an için hiçbir sıkıntımız yok. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz her zamanki gibi üst seviyede.
     Bölükbaşı, turu geçerek, Avrupada Türkiyeyi en şekilde temsil etmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber UEFA heyeti, Bursa Atatürk Stadyumunu inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER