Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Sinopta: -Sinopta şimdi havaalanı yapmaya da karar verdik. Burayı uluslararası trafiğe açık bir havaalimanı haline getireceğiz


SİNOP (A.A) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sinopta şimdi havaalanı yapmaya da karar verdik. Burayı uluslararası trafiğe açık bir havaalimanı haline getireceğiz dedi.
     Yıldırım, bazı açılışlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Sinopta, Vali Ahmet Cengizi makamında ziyaret etti.
     Ardından AK Parti İl Başkanlığına geçen Yıldırım, burada partililerle bir süre sohbet etti.
     Demirciköy Balıkçı Barınağının açılışını gerçekleştirmek üzere Sinopa geldiklerini ifade eden Yıldırım, yollarda da incelemelerde bulunacaklarını söyledi.
     Sinopun hiçbir ile doğru dürüst bağlantısı olmadığını, şimdi Samsuna, Boyabat üzerinden Hanönünden Kastamonuya, Boyabat üzerinden Saraydüzü, Kargı, Tosya üzerinden Ankaraya, Erzuruma, Sivasa bağlantı kurulduğunu vurgulayan Yıldırım, Sinopta şimdi havaalanı yapmaya da karar verdik. Burayı uluslararası trafiğe açık bir havaalimanı haline getireceğiz. Sil baştan yeniden yapacağız. Pistini uzatacağız, terminalini, yolunu yeniden yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Halit Gümüş / Fatma Kalay / Ercan Dilaver
     Yayıncı: Berin Alpaslan
<< Önceki Haber Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER