Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıl

Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıl dönümü -Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Dilber: Atatürkün ilke ve inkılapları her alanda kılavuzumuz oldu


TRABZON (A.A) - Türkiye Kamu Sen İl Temsilcisi Coşkun Dilber, Atatürkün ilke ve inkılaplarının her alanda kılavuz olduğunu belirtti.
     Dilber, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürkü, 74. ölüm yıl dönümünde sevgi, saygı ve özlemle andıklarını belirterek, Ulu Önder Atatürkün tüm dünyanın hayran olduğu ve herkese örnek olan bir lider olduğunu ifade etti.
     Türk Milletinin Ulu Önder Atatürkün sayesinde emperyalizme teslim olmadığını, özlemini duyduğu huzura ve başara kavuştuğunu vurgulayan Dilber, şöyle devam etti:
     Atamız bu toprakların her karışını çok seviyordu. Milletine her zaman yürekten ve derinden bağlıydı. Büyük Önder Atatürk, milletimize özgürlüğe giden yolu açmasının yanı sıra ülkemizin çağdaşlaşma ve modernleşme sürecine de öncülük etti. Onun ilke ve inkılapları her alanda kılavuzumuz oldu. Bugün hür olarak aldığımız her nefesi, attığımız her adımı, bayrağımızın göklerde şanlı dalgalanmasını Atamıza ve onun kahraman yol arkadaşlarına borçluyuz.
     Dilber, Türk eğitimcileri ve kamu çalışanları olarak fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeye yılmadan devam edeceklerini belirterek, çağdaş Türkiyenin kurucusu, başöğretmen Atatürkü, vefatının 74. yılında, bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle andıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Meltem Yılmaz
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Ulu Önder Atatürkün 74. ölüm yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER