Ulu Önder Atatürkün vefatının 74. yılı

Ulu Önder Atatürkün vefatının 74. yılı -Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Erözgün, mesaj yayımladı


SAMSUN (A.A) - Tüm Sağlık-Sen Genel Başkanı Okay Erözgün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün vefatının 74. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Erözgün mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ölümünün 74. yılında rahmet, minnet ve şükranla andığını belirtti.
     Atatürkün, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve devrimleriyle yaşadığı çağı aşan ve her dönemde güncelliğini koruyan büyük bir lider olduğunu vurgulayan Erözgün, şunları kaydetti:
     Atatürkün İstiklal Savaşının ardından kurduğu ve genç nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin büyüklüğünü yansıtan eşsiz bir eserdir. Bugün üzerinde yaşadığımız modern Türkiye Cumhuriyetinde bağımsız ve özgür bireyler olarak, büyük Atatürkün fikirlerini ve gerçekleştirdiği inkılapları sahiplenerek, mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda binlerce şehit verdiğimiz vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şart altında sahip çıkmak, çağdaş Türkiye Cumhuriyetini sonsuza kadar yaşatmak asli görevimiz olacaktır. Önünde aydınlık bir gelecek uzanan Türk milleti, geçmişten gelen ortak duygularını, birlik ve beraberliğini, en önemli değeri olan Cumhuriyeti ileriye taşımaya dün olduğu gibi bugün de kararlıdır.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ulu Önder Atatürkün vefatının 74. yılı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER