Uludağ Üniversitesinden bazı öğretim üyeleri, Vali

Uludağ Üniversitesinden bazı öğretim üyeleri, Vali Harputa danışmanlık yapacak


BURSA (A.A) - Uludağ Üniversitesinden bazı öğretim üyeleri, Vali Şahabettin Harputa danışmanlık yapacak.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Harput, Valilikçe yürütülecek olan projelerde görüş, bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak üzere, İlahiyat, Tıp, Fen Edebiyat, Mühendislik-Mimarlık, Güzel Sanatlar, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan bazı öğretim üyelerini kendisine danışman olarak seçti.
     Harput, Uludağ Üniversitesine gönderdiği yazıda, Osmanlıya 130 yıl başkentlik yapan ve medeniyetimizin pek çok muhteşem mimari eserini sinesinde barındıran, aynı zamanda pek çok farklı zenginliğe de ev sahipliği yapan Bursada, Valilikçe bir dizi proje yürütüldüğünü hatırlatarak, söz konusu projelerle ilgili olarak görüş, bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek üzere öğretim üyelerini 15 Haziran 2012 tarihinden itibaren danışman olarak görevlendirdiğini belirtti.
     Danışmanlık görevine seçilen öğretim üyeleri şöyle:
     Prof. Dr. Mefail Hızlı (İlahiyat Fakültesi), Prof. Dr. Mustafa Kara (İlahiyat Fakültesi), Prof. Dr. Ayberk Kurt (Tıp Fakültesi), Prof. Dr. İbrahim Hakan Mert (Fen-Edebiyat Fakültesi), Prof. Dr. Bekir Parlak (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi), Doç. Dr. İsmail Selimoğlu (Fen-Edebiyat Fakültesi), Doç. Dr. Doğan Yavaş (Fen-Edebiyat Fakültesi), Dr. Mehmet Çelenk (İlahiyat Fakültesi), Dr. İbrahim Öztahtalı (Güzel Sanatlar Fakültesi), Dr. Murat Özyaba (Mühendislik-Mimarlık Fakültesi), Öğr. Gör. Nazife Küçükaslan (Sosyal Bilimler MYO)
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Uludağ Üniversitesinden bazı öğretim üyeleri, Vali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER