Ümraniye Belediyesi Nisan ayı Kültürel etkinlikleri

Ümraniye Belediyesi Nisan ayı Kültürel etkinlikleri


İSTANBUL (A.A) - Ümraniye Belediyesinin bünyesindeki kültür merkezlerinde nisan aynda birçok etkinliği halkla buluşturacak.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu ay konferanslar bölümünde M. Fatih Çıtlak ile Hikmet Söyleşileri, İ. Lütfi Çakan ile Hadis Okumaları, Mehmet Efendioğlu ile Siyer Sohbetleri, Dursun Ali Taşçı ile Mesnevi Sohbetleri, Ömer Tuğrul İnançer ile Tasavvuf Sohbetleri, İhsan Süreyya Sırma ile Peygamberimizi anlamak ve İbrahim Adnan Saraçoğlu ile Sağılıklı Yaşam Kürleri yer alıyor.
     Kültürel etkinlikler kapsamında çocukları eğlendirirken eğiten Masal Kahramanları 2013, Volkan Abi ve Kukla Arkadaşları, Çarpım Tablosu tiyatro oyunları ve Kahraman Maymun, Panda Sihirli Yol ve Evim Sensin filmleri çocuklar için gösterilecek.
     Ümraniye Belediyesinin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile her ay ortaklaşa düzenlediği Okur-Yazar Buluşmalarında bu ay Yavuz Bülent Bakiler konuk edilecek. Öğrencilere sağlıklı çevreyle ilgili bilgilendirici Yaşanabilir Çevre için el ele adlı seminer Orhan Kural tarafından verilecek.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Ümraniye Belediyesi Nisan ayı Kültürel etkinlikleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER