Ünal Aysaldan, Kocaeli Valisi Topacaya ziyaret

Ünal Aysaldan, Kocaeli Valisi Topacaya ziyaret -Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Bu sene 6-7 oyuncuyla asgari bir takviyeyi Galatasaraya kazandıracağız


KOCAELİ (A.A) - Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Kocaeli Valisi Ercan Topacayı ziyaret etti.
     Kocaeli Valiliğine gelerek Topacayı makamında ziyaret eden Aysal, burada yaptığı açıklamada, Kocaeliye kendi firmasının çalışmalarıyla ilgili geldiğini belirterek, Gebzedeki İMES Organize Sanayi Bölgesinde 3 yıl önce başlattıkları projenin geliştirme işlerinin bulunduğunu söyledi.
     Aysal, ziyaret sırasında gazetecilerin, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Eskişehirsporun Avrupa kupalarından 3 yıl men edileceği duyumunu aldıklarını söylemesi üzerine, bu konunun netleşmediğini anlatarak, bütün takımlarımızın Türkiyede olduğu gibi dışarıda da Türkiyeyi hakkıyla temsil edebilmesini istediklerini kaydetti.
     Bir takımın ceza görmesinin Galatasarayın lehine olmadığını ve hiçbir zaman böyle bir beklenti içinde bulunmadıklarını dile getiren Aysal, İnşallah, bu alınan haberler yanlış çıkar. Temennimiz budur dedi.
     Aysal, gazetecilerin, transfer çalışmalarıyla ilgili sorusu üzerine, iyi bir ekibe sahip olduklarını ve bu ekibin biraz daha kuvvetlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, Bunun bilincindeyiz. Biraz daha zenginleştirmek zorundayız. Tahmin ediyorum bu sene 6-7 oyuncuyla asgari bir takviyeyi Galatasaraya kazandıracağız şeklinde konuştu.
     Hamit Altıntopun transferine ilişkin ufak tefek detayların bulunduğunu anlatan Aysal, o detayları çözmeleri gerektiğini söyledi.
     Eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polatın, kulüpte başkan yardımcılığı görevini sürdürdüğü sırada hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak suçunu işlediği gerekçesiyle yargılandığı davadan beraat etmesine ilişkin görüşü sorulan Aysal, şunları kaydetti:
     Bana da haber ulaştı. Son derece de mutlu oldum. Çünkü biliyorsunuz, o konu, önce Galatasaraya bağlanmıştı fakat savcı Galatasarayın bu işin dışında olduğunu beyan etmişti. Yönetimden kaynaklanma ihtimaline dönük olarak sayın eski başkanımızı bir şeye davet ettiler. Bugün böyle bir araştırma sonunda da bu konuda bir açığı olmadığını tescil ettiler. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz.
     Aysal, Kayserisporlu Abramatla ilgili transfer çalışmalarında gelişme olup olmadığının sorulması üzerine, Abramatın çok iyi bir oyuncu olduğunu ve geçen seneden beri bu heyecanı paylaştıklarını dile getirerek, Abramatın da Galatasaraya karşı sempatisi duyduğunu bildirdi.
     Abramatın kendilerine uyabilecek bir oyuncu olduğunu vurgulayan Aysal, Ancak bu demek değildir ki Abramata teklif götürelim, Kayserinin onayı olmadan, rızası olmadan böyle bir şeyi yapmamız mümkün değil, zaten yapmadık da ifadesini kullandı.
     Gazetecilerin, Galatasarayın Kocaelisporla hazırlık maçı yapıp yapmayacağını sorması üzerine Aysal, Memnuniyetle karşılarız. Hazırlık maçlarının kulüplere büyük katkısı var. Bugün liglerde, 1. ve 2. lig demeden herkes birbirini yenebilecek kapasiteye sahip. Önümüzdeki günlerde böyle bir teklif gelirse memnuniyetle değerlendiririz şeklinde cevap verdi.
     Aysal, daha sonra, Vali Topacaya Galatasaray forması hediye etti.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ünal Aysaldan, Kocaeli Valisi Topacaya ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER