Üniversite öğrencileri ilkokulun kütüphanesini yeniledi

Üniversite öğrencileri ilkokulun kütüphanesini yeniledi


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, Armutçuk İlköğretim Okulunun kütüphanesini yeniledi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdüsselam Aksoy, kütüphanenin açılış töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin okulda kütüphane oluşturarak okuma alışkanlığı kazandırma açısından önemli bir faaliyet gerçekleştirdiğini söyledi.
     Projenin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi için öğrencilerin büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Aksoy, Projeye dershaneler ve diğer kuruluşlardan kaynak oluşturdu. Öğrencilerimizi okulda bu kütüphaneyi hazırlamışlardır. Ben sevgili öğrencilerimi tebrik ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.
     Öğrencilerden Hacer Oruç da Türkçe öğretmenliği bölümünde okudukları için önce kendi alanlarında neler yapabileceklerini düşündüklerini belirterek, Ardından kitabın önemiyle başlayan düşünme serüvenimiz bizi bu projeyi gerçekleştirmeye yöneltti. Projede uygun bir okul seçmemiz gerekiyordu. İhtiyacı olan okullardan Armutçuk İlköğretim Okulunu seçtik diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Üniversite öğrencileri ilkokulun kütüphanesini yeniledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER