Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası

Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası


ERZURUM (A.A) - Erzurumda başlayan, Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonasının açılış töreni yapıldı.
     Atatürk Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen törende konuşan Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Asbaşkanı Prof. Dr. Kadir Sunguroğlu, Erzurumun, Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile çeşitli organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yaptığını söyledi.
     Erzurumun kış oyunlarında ve çeşitli spor organizasyonlarında önemli konuma sahip olduğunu belirten Sunguroğlu, şöyle konuştu:
     Erzurum, tesislerinin yanı sıra misafirperverliğiyle gerçekten çok güzel organizasyonlara imza atıyor. Atatürk Üniversitesinde iki organizasyonun yapılmasından dolayı mutluyum. Burada gördüğüm atmosfer, Erzurumun hem kış sporlarında hem de diğer spor organizasyonlarında Türkiyenin gururu olacağını gösteriyor. Atatürk Üniversitesi de bu şehre farklı bir önem katıyor. Güreş ve buz hokeyi şampiyonalarının burada düzenlenmesi bizim için gurur verici. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
     Vali Yardımcısı Özgür Arslan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakırın da katıldığı törende, günün anısına şampiyonaya katılanlara plaket verildi.
     (SL-AKS-TAR)
<< Önceki Haber Üniversiteler Türkiye Güreş Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER