Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, trafik

Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, trafik kazasında hafif yaralandı -Trabzonun Arsin ilçesinde, Kadir İnanırın da içinde bulunduğu panelvan minibüs ile otomobil çarpıştı -Kazada, Kadir İnanır ile otomobilde bulunan 2 kişi


TRABZON (A.A) - Trabzonun Arsin ilçesinde, panelvan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, Elveda Katya adlı filmin çekimleri için Trabzonda bulunan ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır ile birlikte 2 kişi daha hafif yaralandı.
     Arsinden Trabzon yönüne giden, Kadir İnanırın da içinde bulunduğu sürücüsü henüz belirlenemeyen, üzerinde Elveda Katya set ekibi yazılı 61 TN 077 plakalı panelvan minibüs, aynı yöne seyreden Halil Arduçun kullandığı 61 TU 858 plakalı otomobile Karadeniz Sahil Yolu Arsin ilçesi çıkışında arkadan çarpıştı.
     Kazada, panelvan minibüsün arka koltuğunda oturduğu öğrenilen Kadir İnanır ile çarpışmanın etkisiyle takla atan otomobilin sürücüsü Halil Arduç ve eşi hafif yaralandı. Bacağında sıyrık meydana gelen İnanır, kaza yerine giden sağlık ekibince hastaneye götürülmeyi reddetti. Otomobil sürücüsü ile eşinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
     Kadir İnanırın, yetim Katyanın babasını bulmak için Rusya Federasyonundan Trabzona gelmesiyle gelişen olayların konu edildiği Elveda Katya adlı filmin çekimleri için Trabzonda bulunduğu öğrenildi.
     (DA-TY-MK)
<< Önceki Haber Ünlü sinema sanatçısı Kadir İnanır, trafik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER