Ünüvardan AA Adana Bölge Müdürlüğüne ziyaret

Ünüvardan AA Adana Bölge Müdürlüğüne ziyaret


ADANA (A.A) - TBMM Bilişim ve İnternet Araştırma Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
     AA Adana Bölge Müdürü İsa Sansara görüşerek, çalışmalarında başarılar dileyen Ünüvar, Kemal Öztürkün AA Genel Müdürlüğü görevine geldikten sonra kurumda sosyal medya kullanımında önemli değişiklikler gördüğünü söyledi.
     Ünüvar, değişik etiketlerde AAnın imzasını gördüğünü dile getirerek, Bundan da mutluluk duyuyorum. AAda artık Ben geleneksel medyayım sosyal medya ile ilgilenmem demiyor. Aktif olarak da ilgileniyor. AA bizim sesimizi duyurduğumuz en önemli mecra. Kamuoyunda olup biteni en doğru şekilde almamızı sağlayan araç. Dolayısıyla AAnın bu yönünü öteden beri önemli buluyorum. Hem hızını hem de dikkatini artırdığını görüyorum dedi.
     İsa Sansar da, AAnın Genel Müdür Kemal Öztürk öncülüğünde yeni bir yapılanma içine gerdiğini belirterek, bu yapılanmayla artık ajansın sadece Türkçeyle sınırlı kalmadığını söyledi.
     AAnın haberlerinin Arapça, İngilizce, Boşnakça, Arapça gibi dillere çevrildiğini belirterek, 2020 yılı hedefimizde dünyada ilk 5 ajans arasında olmayı hedefliyoruz, dünyanın çeşitli bölgelerinde müdürlüklerimizi açtık dedi.
     Ziyaret sonunda İsa Sansar Ünüvara AA yayınlarından hediye etti.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Ünüvardan AA Adana Bölge Müdürlüğüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER