Ünyede Plaj Futbolu Kum Turnuvası

Ünyede Plaj Futbolu Kum Turnuvası


ORDU (A.A) - Ünye Belediyespor tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve Yalı sahilinde oynanan Plaj Futbolu Kum Turnuvasının şampiyonu Berke Çiçek Tasarım oldu.
     Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünyede mazisi çok eskiye dayanan Plaj Futbolu Kum Turnuvasının yeniden yaşatılarak, geleneksel hale getirileceğini söyledi.
     Arpacıoğlu, Plaj futbolunun merkezi Ünyedir. Bunu sadece ben söylemiyorum benden ziyade spor otoriteleri ifade ediyor. Spor operatörlerinden Hıncal Uluç bunu ulusal bir kanalda da açıklamış, beni teyit etmiştir. Her şeyden önemli olan Ünyenin birlikteliğidir, spora bakışıdır. Bu spor alanında buna katkı veren bütün takımları ve sporcuları tebrik ediyorum dedi.
     6 Temmuzda başlayan turnuvanın final müsabakası Berke Çiçek Tasarım ile Seçkin Kırtasiye takımları arasında oynandı. Ordulu eski hakemlerden Metin Kırın yönettiği maçta Berke Çiçek Tasarım takımı rakibi Seçkin Kırtasiye takımını 8-4 mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu.
     Şampiyon takım kupayı, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlunun elinden aldı. Turnuva, ödül ve kupa töreni turnuvaya emeği geçenlere plaket takdim edilmesi ile sona erdi.
     Turnuvayı İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer Yılmaz, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Zafer Öztürk, Ünye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu da izledi.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünyede Plaj Futbolu Kum Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER