Ürgüpten Olimpiyatlarda madalya kazanan sporculara kutlama

Ürgüpten Olimpiyatlarda madalya kazanan sporculara kutlama -Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Londra Olimpiyat Oyunlarında derece yapan milli sporcuları kutladı


SİVAS (A.A) - Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarında madalya kazanan milli sporcuları kutladı.
     Ürgüp, yayımladığı mesajda, atletizm, tekvando ve güreş branşlarında bazı sporcuların, elde ettikleri dereceler ve kazandıkları madalyalarla Türkiyeyi başarıyla temsil ettiklerini belirtti.
     Madalya kazanan sporcuların, Türk milletinin gururu olduğunu ifade eden Ürgüp, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     1500 metre finalinde altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ve gümüş madalya kazanan Gamze Bulut, tekvandoda altın madalya kazanan Servet Tazegül ve gümüş madalya kazanan Nur Tatar ile güreşte bronz madalya kazanan Rıza Kayaalp, başarılarıyla milletçe hepimizi gönülden sevindirmişlerdir. Milletimize bu büyük sevinci yaşatan, şanlı bayrağımızı dalgalandıran ve ülkemizin adını dünyaya duyuran sporcularımızı elde ettikleri bu önemli başarılar dolayısıyla gönülden kutluyor ve bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ürgüpten Olimpiyatlarda madalya kazanan sporculara kutlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER