Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek -MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Karakuş: -72 saat sürecek eğitim, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik modülüne uygun yapılacak


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ve Ortaca Belediyesi işbirliğiyle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.
     MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi ile kendi işini kurmak veya mevcut işini geliştirmek isteyen girişimcilerin iş kurma fikirlerinin ve yeni projelerinin desteklenmesini amaçladıklarını söyledi.
     72 saat sürecek olan eğitim, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik modülüne uygun yapılacak diyen Karakuş, proje ile girişimciliğin desteklenmesi, başarılı işletmelerin kurulması ve istihdamın artırılmasının en önemli amaçları olduğunu kaydetti.
     Eğitimin sonunda kursiyerlerin kendi projelerine yönelik iş planları ve risk analizleri yapabilme yeteneği kazanacaklarına işaret eden Karakuş, Başarılı olan kursiyerlere UGE Katılım Belgesi verilecek. Bu belge KOSGEB Yeni Girişimcilik Hibe Desteğine başvuruda kullanılacak bir belge niteliğinde dedi.
     Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen projede ilk grup için eğitim tarihleri 21-30 Mart olarak belirlendi.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER