Uyuşturucu operasyonuna çocuk molası

Uyuşturucu operasyonuna çocuk molası -Gaziantepte 12 kilo 295 gram eroin ele geçirildi -Polisin, gözaltına alacağı şüphelinin çocuklarını bölgeden uzaklaştırdıktan sonra operasyonu gerçekleştirdiği görüldü (Fotoğraflı


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 12 kilo 295 gram eroin ele geçirildi.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selimiye Mahallesindeki bir evde uyuşturucu bulunduğunu belirledi.
     Operasyonda, evde ve evin önünde park halindeki otomobilde narkotik köpeği Şilenin de kullanıldığı aramada, 12 kilo 295 gram eroin ve hassas terazi bulundu. Olayla ilgili A.E. (42) ve M.D. gözaltına alındı. Şüpheliler Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Bu arada gerçekleştirilen operasyon polis tarafından görüntülendi. Görüntülerde operasyon hazırlıklarının son aşamaya geldiği sırada, bölgede 1i kız 2 çocuğun bulunduğunu fark eden sorumlu müdür, görevlileri uyararak çocukların bölgeden uzaklaştırılmasını istedi.
    
     -Bakkaldan birşey alarak oyalayalım
    
     Sorumlu müdür polis memurlarına, çocuklar bölgeden ayrılmadan operasyon yapılmayacağını ifade ederek, Operasyon mahallinde bulunan görevlilerimize... Şu an sokakta yürüyen bir kız ve bir erkek çocuğu var. Muhtemelen operasyon yapacağımız malum şahsın çocukları. Bahse konu adrese veya otonun olduğu yere intikal edebilirler. Çocukların gerek psikolojisi açısından gerekse güvenlikleri açısından, çocuklar oradan ayrılmadan operasyonu yapmayacağız. Operasyon planında değişiklik yaptık. Bakkaldan bir şey almak suretiyle çocukları oyalayalım, mahalden uzaklaştıralım anonsunu yaptı.
     Çocuklar olay yerinden ayrıldıktan sonra polis ekiplerinin, operasyonu gerçekleştirdiği görüldü.
     Öte yandan çocukların zanlılardan M.Dnin çocukları olduğu öğrenildi.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Uyuşturucu operasyonuna çocuk molası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER