Vali Akpınar, Bozüyük ilçesinde incelemede bulundu

Vali Akpınar, Bozüyük ilçesinde incelemede bulundu


BİLECİK (A.A) - Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozüyük ilçesinde incelemede bulundu.
     Bozüyük Kaymakamı Oktay Kaya ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Vali Akpınar, burada DSİ 3. Bölge Müdürü Erol Şenöz ile Bilecikte kurulacak DSİ Şube Müdürlüğü konusunu ve yatırımlarını görüştü.
     İlçe Mesleki Eğitim Merkezinde incelemede bulunan Vali Akpınar, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve üyeler Nail Dağlı ve Erol Duğan, BORSAB Müdürü Mehmet Demirci ile birlikte Bozüyük Organize Sanayi Bölgesine (BORSAB) geçerek, bölgenin 424 hektar alana ilişkin yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon ve yol yapımları konularını içeren 2. etap alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi, ardından yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
     Park Cam Sanayi ve Ticaretfabrika inşaatı şantiyesinde Genel Müdür Mehmet Hekimoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Küçükseyhan tarafından karşılanan Vali Akpınar ve beraberindekiler, bir süre sohbet etti.
     Küçükseyhan, 287 bin metrekare alan üzerinde inşaatı devam eden fabrikanın mart-nisan aylarında deneme üretimine başlayacağını, cam ambalaj üretileceğini ve ilk etapta 400 kişinin istihdam edileceğini söyledi.
     TÜREV Makine Elektrik Doğalgaz San. Tic. Ltd. Şti, BERKOSAN Yalıtım ve Tecrit Maddeleri AŞ ve KORAMIC Yapı Kimyasalları San. Tic. AŞ olmak üzere 3 yeni firmaya yer tahsis edildiğini ve yakında yatırımlara başlayacağı bildirildi.
     Daha sonra, Kovalıca köy yolunda incelemede bulunan Vali Akpınar, 5 kilometrelik kısımda genişletme ve yeniden yapım çalışmalarıyla yolun standardının yükseltileceğini ve yaklaşık maliyetinin 800 bin lira olduğunu ifade etti.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Vali Akpınar, Bozüyük ilçesinde incelemede bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER