Vali Aksoydan Kurban Bayramı mesajı

Vali Aksoydan Kurban Bayramı mesajı -Aksoy: Pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz


SAMSUN (A.A) - Vali Hüseyin Aksoy, Pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz dedi.
     Aksoy, Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
     Bayramların sevgi, kardeşlik, dostluk, barış, birlik ve beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının coşku ile yaşandığı müstesna günler olduğuna işaret eden Vali Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Pek çok güzellikleri barındıran Kurban Bayramıyla bir kez daha buluşmanın mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerinde gönül kapılarını birbirimize açmalı, aramıza koyduğumuz mesafeleri kaldırarak şefkat ve merhamet elimizi birbirimize uzatmalıyız. Başta aile büyüklerimiz olmak üzere bütün yakınlarımızı, komşularımızı, şehit yakınlarını ve gazilerimizi, hasta ve kimsesizleri, huzurevlerindeki yaşlılarımızı ve yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı ziyaret etmeli, fakir ve muhtaç durumda olanlara destek olmalı, hiç kimseyi bu bayram coşkusunun dışında bırakmamaya özen göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Samsunlu hemşehrilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın bayramını içtenlikle kutlar, sağlık ve mutluluk dileklerimle selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Vali Aksoydan Kurban Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER