Vali Ata, yapımı devam eden tesisleri

Vali Ata, yapımı devam eden tesisleri gezdi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Valisi Erdal Ata, eylül ayında eğitim ve öğretime başlayacak olan 32 derslikli okulun inşaatını ve yapımı devam eden çeşitli tesisleri gezdi.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yapımı devam eden Akkent Spor Köyü yüzme havuzu, okul inşaatı, Güneykent pazar alanı, sosyal tesis ve otopark inşaatını gezen Ata, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlundan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
     Eğitime destek kapsamında 15 Mayısta temelini attıkları Şahinbey Belediyesi Okulu inşaatının tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Ata, şunları kaydetti:
     Eğitimin desteklenmesi noktasında yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Tahmazoğluna teşekkür ediyorum. 3 ay gibi kısa sürede tamamlanacak olan okulumuz ağustosun sonunda bize teslim edilecek. Okul, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacaktır. Şahinbey Belediyesinin Akkent Spor köyü yüzme havuzu ve Güneykent Mahallesinde yapımı devam eden pazar alanı, sosyal tesis ve otopark çalışmasını da gezdik. Bu tesisler tamamlandığında hem eğitim hem de vatandaşların diğer ihtiyaçlarının karşılanması noktasında eksiklikleri tamamlayan tesisler olacaktır. Başkanımızı tüm bu çalışmalarından dolayı kutluyorum.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Vali Ata, yapımı devam eden tesisleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER