Vali Cerrah, eğitime katkısı olanları ödüllendirdi

Vali Cerrah, eğitime katkısı olanları ödüllendirdi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valiliği tarafından, son üç yılda okul yapımında emeği geçenlere ve şehrin tanıtımında katkısı olanlara başarı ve teşekkür belgesi verildi.
     Vali Celalettin Cerrah, Rahime Hatun Toplantı Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, eğitim hizmetine önem verdiğini belirtti.
     Osmaniyeye son 3 yılda 903 derslik yapıldığını kaydeden Cerrah, şöyle devam etti:
     Geleceğimiz, gençlerimize ve çocuklarımıza bağlı diyorsak onlara en iyi, en modern okulları yapmak zorundayız. Göreve başladığım günden bu yana hem devlet yatırımları hem de hayırseverlerimiz kanalıyla yeni okullar yapmak için çalıştık. 3 yıl içerisinde 903 dersliğe ulaştık. 2013 yılı için ise ilimizin okul ihtiyacı için 24 milyon TL ödenek tahsis edildi. Bu yıl sonunda eğitime açılacak çok sayıda okulumuz var. Hayırseverlerin yaptırdığı okullarda Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi yönetiminin büyük katkısı oldu ve yaklaşık 400 derslik kazandırdılar. Bunların yanı sıra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli olan şube müdürleri, mimar ve mühendislerin de okul yapımında emekleri oldu.
     Vali Cerrah, katkılarından dolayı bazı kurum yetkililerine başarı belgesi, OSB Müdürü Turgut Çalışkan, yönetim kurulu üyesi Arif Taşkaya, Hacı Okçu ve Tatlıcı Köse Osmaniye Şubesi yetkilisi Şükrü Özkana da teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Vali Cerrah, eğitime katkısı olanları ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER