Vali Cerrah, OSMMMO yönetimini kabul etti

Vali Cerrah, OSMMMO yönetimini kabul etti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Muhasebeciler Haftası nedeniyle, Osmaniye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) yönetimini, makamında kabul etti.
     Vali Cerrah, ziyaret sırasında, muhasebecilerin, vergilerin belirlenmesinde önemli görev üstlendiğini ifade etti.
     Osmaniyenin gelişen bir şehir olduğunu söyleyen Cerrah, Valilik olarak kentin gelişmesi için her alanda ateşleyici bir rol üstlendiklerini belirtti.
     Şehrin gelişmesi ve ekonomik canlılık sağlanması için tüm Osmaniyelilerin ellerini taşın altına koyması gerektiğini anlatan Cerrah, şöyle devam etti:
     Önemli olan, bizim başlattığımız bazı önemli çalışmaların Osmaniyeliler tarafından devam ettirilmesidir. Hep birlikte çalışarak ilimizi çok daha iyi yerlere getirebiliriz. Ben inanıyorum ki şehrimiz önümüzdeki yıllarda çok daha iyi yerlerde olacak. Bu nedenle gelecek günlerde muhasebecilerimize çok iş düşecek.
     OSMMMO Başkanı Mustafa Fettahlıoğlu ise vergi ve sosyal güvenlik işlemlerinin mali müşavirler marifetiyle yapıldığını belirtti.
     Fettahlıoğlu, odanın 130 üyesinin olduğunu belirterek, Yeni ekonomik gelişmelere uygun olarak, bizler de kendimizi donatmak mecburiyetindeyiz. Hepimiz bu konuda gayret gösteriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Tuğba Temir
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Vali Cerrah, OSMMMO yönetimini kabul etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER