Vali Demirtaş, yeni spor salonunda incelemelerde

Vali Demirtaş, yeni spor salonunda incelemelerde bulundu


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Merkez Esentepe Mahallesinde yapımı devam eden yeni spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu.
     İnşaat binasını gezen Demirtaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı ile yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
     Demirtaş, yaptığı açıklamada, Adıyamanın artan genç nüfusuyla önemli bir il konumunda olduğunu belirterek, bu yüzden gençlerin spor alanları ve sosyal aktivitelerini yapabilecekleri mekanlara ihtiyaç duyduğunu ifade etti.
     Adıyamanda gençlerin daha iyi fiziki şartlarda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla önemli tesisler yaptıklarını dile getiren Demirtaş, Bu tesisler gençlerimizin sağlıklı ortamlarda spor yaparak ruhsal ve bedensel gelişimlerine katkıda bulunacak, birlik ve beraberlik duygularını güçlendirerek, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan da uzak durmalarını sağlayacaktır dedi.
     Adıyamanın mevcutta 750 kişilik bir spor salonuna sahip olduğunu aktaran Demirtaş, kentteki lisanslı sporcu sayısının 30 bini geçtiğini, ancak mevcut salon yeterli olmadığından yeni spor salonu yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Vali Demirtaş, yeni spor salonunda incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER