Vali Güvenç, iş adamlarıyla bir araya

Vali Güvenç, iş adamlarıyla bir araya geldi


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Genç İşadamları Derneği (ŞUGİAD) üyesi iş adamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, ŞUGİADda gerçekleştirilen kahvaltıya katılan Vali Güvenç, Türkiye ekonomisinin son yıllarda çok önemli bir ivme yakaladığını ifade ederek, iş adamlarının geleceğin Türkiyesine katkı sağlamaları için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
     İşletmelerin büyümesi için inovasyona açık olması gerektiğini belirten Güvenç, küçük işletmelerin büyümesi için ortaklık kültürünün kentte gelişmesinin önemine değindi.
     Konuşmasında Şanlıurfa ekonomisinin yeni vizyonlara kavuştuğunu aktaran Celalettin Güvenç, daimi olarak gelişime açık bir kent haline geldiğini vurguladı.
     ŞUGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öksüzoğlu da Vali Celalettin Güvençin göreve geldiği günden bu yana iş adamlarının yanında olduğunu belirterek, Bu çizgi ve ufuklar karşısında bizlere de daha çok çalışmak ve gayret etmek düşüyor. ŞUGİAD olarak da TUSKON olarak da elimizden geldiği kadar da bunun içerisinde bulunmaya gayret ediyoruz. Tabi bunlar tek taraflı olmuyor. Çizgiyle, hedefle oluyor. Bunun için özellikle sayın Valimize teşekkür ediyoruz dedi.
     ŞUGİAD Başkanı Öksüzoğlu, daha sonra Vali Güvençe günün anısına cezve ve fincan takımı hediye etti.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Vali Güvenç, iş adamlarıyla bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER