Vali Mayda, başarılı sporcularla bir araya

Vali Mayda, başarılı sporcularla bir araya geldi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce kentte başarılı olan sporculara yönelik toplantı düzenlendi.
     Müdürlük bahçesinde düzenlenen toplantıya, Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Vali Yardımcısı Armağan Önal, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Arslan, antrenörler, Avrupa ve Balkan şampiyonu Ercan Muslu ve Yasemin Can ile bilek güreşi, atıcılık, özel sporcular, kata, komite ve atletizm sporlarında derece yapan sporcular katıldı.
     Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, sporu ve sporcuyu olabildiğince desteklemeye çalıştıklarını belirtti.
     Gümüşhanenin spor aktivitelerinde önde olmasını arzu ettiklerini ifade eden Vali Mayda, Sporcuların halk ile paylaşılması önemli bir husus. Sporu çok aktif olarak yapamasam da dışında kalmamaya çalışan birisiyim. Sporu ve sporcuyu olabildiğince desteklemeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz Karate Şampiyonasının büyük sporcular için olan organizasyonunu ilimizde yapacağız. İlimiz uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapacak dedi.
     Herkes İçin Spor Federasyonunun da yönetiminde yer aldığını kaydeden Vali Mayda, O federasyonun da önümüzdeki günlerde bir aktivitesini ilimize alacağız. Biz ilimizin spor aktivitelerinde önde olmasını arzu ediyoruz. Bu anlamda imkanları olabildiğince sarf ederek halkımızın ve sporcularımızın aktif katılımlarını sağlamaya çalışıyoruz. Sporcularımızın başarıları bizi gururlandırıyor. Bu sporcularımızı tek tek takip edeceğim ve daha iyi sonuçlar alacağız. Bu skorların üzerine ilaveler bekliyoruz. Yeni branşlar ve yeni sporcular bekliyoruz. Sporcularımızın her türlü sıkıntılarını dinlemeye hazırız diye konuştu.
     Vali Mayda, devlet imkanlarının kente aktarılması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de belirterek, şunları söyledi:
     İlimizde oluşturulan Hanede Dans Grubu var. Çok iyi bir grup oldu. Bunların oluşmasında fedakarlık çok önemli. Artık herkes çeşitli aktivitelerde bu grubu istiyor. Biz de gurur duyuyoruz. Çalışıp bir işe katkıda bulunmak Gümüşhanenin güzel bir özelliğidir. Atatürk Stadyumu ile ilgili zaman zaman bir takım haberler oluyor. Oradaki çalışmaları takip ediyoruz. Yüzde 90ın üzerinde kamulaştırma işlemleri tamamlandı. Kalan kısım verasetten dolayı bir türlü kamulaştırılamıyordu. Bu nedenle atıl vaziyette idi. Girişimlerimiz sonucu kısa zamanda istimlak sorunu çözülecek ve projesini yaptırarak faaliyete geçireceğiz. Her ilçemize kapalı spor salonunu kazandıracağız.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Arslan da, Gümüşhanede lisanslı sporcu sayının 6 bin civarında olduğunu belirterek, aktif olan sporcu sayısının bin 164 olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Osman Yetim
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali Mayda, başarılı sporcularla bir araya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER