Vali Şahin:

Vali Şahin: -(Malatyanın büyükşehir olması konusunda) Bize hem alt yapı, hem de teşkilatlanma anlamında önemli görevler düşüyor


MALATYA (A.A) - Vali Vasip Şahin, Malatyanın büyükşehir olması konusunda kendilerine hem alt yapı, hem de teşkilatlanma anlamında önemli görevler düştüğünü belirtti.
     Şahin, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve beraberindekileri makamında kabul etti. Burada konuşan Şahin, büyükşehir olması planlanan iller arasında Malatyanın da yer aldığını ve bunun kentin önemli bir ideali olduğunu belirtti.
     Bu konuda şehrin el birliği, yürek birliği ve fikir birliği içerisinde olduğunu görmekten ötürü mutlu olduğunu dile getiren Şahin, şöyle konuştu:
     Biz de devletin temsilcisi olarak konuya elbette ki omuz vereceğiz. Üzerimize bir takım görevler düşüyor. Onları yerine getireceğiz. Bize hem alt yapı anlamında, hem teşkilatlanma anlamında önemli göreler düşüyor. Bu görevleri inşallah bütün Malatya ile birlikte, siyasi partilerle, kamu kurum ve kuruluşları ile, kanaat önderleri ile hep birlikte yürüteceğiz. Malatyamız için en hayırlısını oluşturmaya çalışacağız.
     Enver Kiraz da, Vali Şahine yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Kiraz, Malatyanın ekonomik, sosyal, kültürel olarak gelişmiş, fiziki anlamda büyükşehire yakışır bir kent olmasını istediklerini belirtti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER