Vali Savur Ömertepesi mevkisinde incelemede bulundu

Vali Savur Ömertepesi mevkisinde incelemede bulundu


BARTIN (A.A) - Bartın Valisi Bülent Savur, Ömer tepesi mevkisinde yapılması planlanan spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu alanında incelemelerde bulundu.
     İncelemeler sırasında gazetecilere açıklama yapan Savur, alan içerisinde yapımına başlanılıp bitirilemeyen açık yüzme havuzunun olduğunu belirterek, bakanlığın talimatıyla bu projenin yarı olimpik kapalı yüzme havuzu olarak değiştirildiğini söyledi.
     Yapılacak olan havuzun yanı sıra proje içerisinde 2 bin 500 kişilik spor salonunun da yer aldığını ifade eden Savur, şunları kaydetti:
     Aslında yapılması planlanan iki çalışmanın projeleri birbirinden bağımsız. Fakat biz alan içerisinde bulunan ve yeniden yapılması planlanan antrenman sahasının yeri ile yarım kalan açık yüzme havuzunun sahasını birlikte değerlendirmek istiyoruz. Yani futbol sahası üstte, kapalı yüzme havuzu altta olmak suretiyle aynı alanda hem antrenman sahası, hem de yüzme havuzunu olabilir mi bunun hesabını yapıyoruz. Eğer teknik olarak bunu yapabilirsek kapalı spor salonu açısından da bir kazanım elde edeceğiz. Yer sorunumuzu bu şekilde çözeceğiz. Bizim ki tabiri caizse alan çalışması.
     Savur, Bartına ihtiyacı olan yüzme havuzu ile 2 bin 500 kişilik spor salonunu kazandırmak istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Vali Savur Ömertepesi mevkisinde incelemede bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER