Vali Taşkesene AA Almanağı hediye edildi

Vali Taşkesene AA Almanağı hediye edildi


SİVAS (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkun, Tokat Valisi Mustafa Taşkesene AA Almanağı hediye etti.
     Coşkun, Vali Taşkeseni makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Taşkesene, AA foto muhabirlerinin 2012 yılında Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AA Almanağını takdim eden Coşkun, ayrıca AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Kemal Öztürkün mektubunu sundu.
     Almanağı bir süre inceleyen Taşkesen, fotoğraflar ve içerik hakkında Coşkundan bilgi aldı. AAnın Yılın Fotoğrafları oylamasına Amasyada katıldığını belirten Vali Taşkesen, oylamada Çiftçinin kış hazırlığı, Van semalarında dolunay güzelliği, Davutoğlu Şifa Hastanesini ziyaret etti, Suriyede ekmek sıkıntısı had safhada, Ankarada kış ve Van sonbaharda bir başka güzel başlıklı fotoğrafları beğendiğini ifade ederek, Oradaki fotoğrafların hepsi gerçekten çok etkileyiciydi. O fotoğrafların da yer aldığı AA Almanağı, önemli bir çalışma dedi.
     Coşkun ise AAnın çalışmaları hakkında Taşkesene bilgi verdi. AAnın Beyrut Bürosunun kısa süre önce açıldığını dile getiren Coşkun, AA Genel Müdürü Kemal Öztürkün ortaya koyduğu dünyanın ilk 5 haber ajansı hedefine ulaşmak için yoğun bir çalışma yürütüldüğünü aktardı.
     AA Sivas Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanında Sivasın yanı sıra Tokat, Tunceli, Malatya, Elazığ ve Erzincan illerinin bulunduğunu belirten Coşkun, bölgedeki gelişmeleri takip ettiklerini söyledi.
     Ziyarette, Tokatta görev yapan AA muhabirleri Ekber Türkoğlu ve Zehra Aydın da yer aldı.
    
     Muhabir: Tokat
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Vali Taşkesene AA Almanağı hediye edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER