Vali Toprak, görev yerleri değişen kaymakamlarla

Vali Toprak, görev yerleri değişen kaymakamlarla iftarda buluştu


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, İçişleri Bakanlığının son genelgesi ile görev yerleri değişen merkez ve ilçe kaymakamlarıyla iftarda bir araya geldi.
     Vali Toprak, yemekte yaptığı konuşmada, görev yerleri değişen kaymakamlara yeni görev yerlerinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
     Kadim bir kente hizmet etmiş olmanın iyiliklerini, güzelliklerini ve burada çalışmanın getirisini sonraki görev yerlerinizde daha iyi anlayacaksınız diyen Vali Toprak, şöyle konuştu:
     Bu güzellikleri ortaya çıkarmakla birlikte Diyarbakırın ben bir okul olduğuna inanıyorum. Diyarbakırda çoğu meslektaşımız görev yapmak istiyor. Herkese de nasip olmuyor. Önemli bir nokta ve kavşak. Ayrıca Allah nasip etti, iyi ki buraya geldik, hizmet ettik ve birbirimizi daha yakından tanıdık. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki hem siz hoşnutluk içerisinde gideceksiniz, hem de biz burada hoşnutluk içerisinde görev yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz. İnsanların dertlerini köylerde, mezralarda, toplumun içerisinde dinlememiz önemli. Makamlarımızda, odalarımızda dinlemenin mevsimi geçti. Bu değişimlere, dönüşümlere ayak uydurduğumuz ölçüde mesleki kariyerimizi ve sonucunda da güzelliklerimizi de geleceğe taşıyabiliriz.
     Vali Toprak daha sonra görev yerleri değişen Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç, Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük, Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Eğil Kaymakamı Murat Büyükköse, Kulp Kaymakamı Numan Tahir Şimşek, Hazro Kaymakamı Deniz Zeyrek ve Çüngüş Kaymakamı Cengiz Erdeme günü anısına hediye takdim etti.
     Kaymakamlar adına konuşan Sur Kaymakamı Mustafa Kılıç da, Vali Topraka görevleri sırasında verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Meral Özdemir
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Vali Toprak, görev yerleri değişen kaymakamlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER